Mumbai'de yağmura karşı “Deadpool ve Wolverine”: Marvel süper kahramanları şehri fethediyor. Görüntüle | Trendler

betül

Member
26 Temmuz 2024 14:37 IST


Deadpool ve Wolverine gibi giyinmiş iki adam, Marvel Sinematik Evreni'nin süper kahraman filmini çevreleyen büyük heyecanın ortasında Mumbai sokaklarına döküldü.


Mumbai'deki iki Marvel hayranı, “Deadpool & Wolverine” filminin süper kahramanları Deadpool ve Wolverine gibi giyindiler ve finans başkenti her yıl şiddetli yağmurla mücadele ederken şehrin sokaklarına döküldü.


Cosplayer'lar Aditya ve Swaraj Kalebere, Mumbai'de Deadpool ve Wolverine gibi giyindiler. (Instagram/jainam_turakhia)

Cosplayer Aditya ve Swaraj Kalebere'nin süper kahraman kostümleriyle Mumbai'de dolaşırken çekilmiş Haberları ve fotoğrafları, Marvel süper kahraman filmini çevreleyen büyük heyecanın ortasında sosyal medyada viral oluyor.

Aditya, Instagram gönderilerinden birinde kendisi ve Swaraj'ın kameraya baktığı bir fotoğrafla birlikte “Yağmur bile Deadpool ve Wolverine ikilisinin Mumbai'ye girmesini engelleyemez” diye yazdı.

Aditya Wolverine gibi giyinirken, Swaraj Deadpool gibi giyinmişti.

Bir Haberda, şiddetli yağmur altında bir köprünün üzerinde dururken, ellerinde şemsiyelerle ve otostop yapma umuduyla geçen araçlara el sallarken görülüyordu.

“Yağmurda birlikte ıslanmak romantik değil mi? Deadpool ve Wolverine Mumbai'deki yağmuru seviyor,” dedi Aditya Habernun başlığında.

Videoyu buradan izleyin:


Başka bir Haberda cosplay sanatçılarının bir otobüs durağında oturup yağmurdan korunmak için sığındıkları görülüyor.

Baş rollerde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın yer aldığı “Deadpool & Wolverine” Cuma günü sinemalarda gösterime girdi.

Filmde ayrıca Cassandra Nova rolünde Emma Corrin ve Paradox rolünde Matthew Macfadyen yer alıyor. Bu yıl vizyona giren tek Marvel-Disney filmi ve Deadpool film serisinin üçüncü filmi.

Mumbai'de yağmur uçuşları etkiliyor


Son birkaç gündür Mumbai'de şiddetli yağmur yağıyor ve perşembe günü uçuş ve havaalanı operasyonlarını ciddi şekilde etkiliyor. Şiddetli yağmurlar Mumbai'yi vurmaya devam ederken Perşembe günü 11 kadar uçuş iptal edildi ve 10'u buradan yakındaki havalimanlarına yönlendirildi. Mumbai havaalanındaki pistlerdeki operasyonlar, görüş mesafesinin 300 metreye düşmesi nedeniyle iki kez askıya alınmak zorunda kaldı.

(Ayrıca Okuyun: Mumbai Polisi şiddetli yağmur sırasında Marine Drive yakınlarında dikkatli olunması konusunda uyardı)



Canlı skorlar, maç istatistikleri, infografikler ve çok daha fazlası için tek adresli mağaza olan Crickit ile her büyük vuruşu, her kaleyi takip edin. Şimdi keşfedin!

Daha fazla gör

Hindistan'dan ve dünyanın dört bir yanından son dakika haberleri, viral haberler, Haberlar, fotoğraflar ve hava durumu güncellemeleriyle ilgili en son güncellemeleri alın



Haberler / Popüler / Mumbai'de yağmura karşı “Deadpool ve Wolverine”: Marvel süper kahramanları şehri fethediyor. Görüş