Maharashtra, Gudi Padwa Haftası'nda araç kayıtlarının% 31'ini görüyor | Mumbai Haberleri

betül

Member
31 Mart 2025 08:18

Mumbai: Gudi Padwa haftasında, Maharashtra'da 87.496 yeni araç kayıtları, bir önceki yıla göre% 31'lik bir artış, hem iki tekerlekli hem de dört tekerlekli artışlarda dikkate değer artışlarla.

Mumbai: Eyalette yeni bir yıl olarak kutlanan Gudi Padwa Haftası sırasında 87.496 yeni aracı olan iki tekerlekli araçlar da dahil olmak üzere 87.496 yeni araca sahip yeni araçlar.

Maharashtra, Gudi Padwa Haftası'nda araç kayıtlarının% 31'ini arıyor

Artış, bu yıl 2024'e göre 20.739 daha fazla araca yol açıyor.

Dört tekerlekli 22.327 yeni otomobil kaydedildi, önceki yıl 17.139'a kıyasla 5.188 adet elde etmek için-%30.27 artış. Trafik departmanından bir yetkili, “Mumbai'deki tatile rağmen çalışanlarımız görevdeydi. Sadece Mumbai'de Tardeo ve Thane RTO'ları yaklaşık 3.000 ila 3.200 araç kayıt gördü.” Dedi.

İki tekerlek segmenti, 2024'te 11.478 adet (%28.21) 40.675'de güçlü bir artış yansıtan 52.153 yeni motosiklet ve scooter ile benzer bir eğilim kaydetti.

Yetkililer ayrıca en yoğun beş RTO'nun Pune, Pimpri-Chinchwad, Nashik, Tardeo ve Thane olduğunu araç kayıtları açısından buldular.

Haberler / Şehirler / Mumbai / Maharashtra, Gudi Padwa Haftası'nda araç kayıtlarının% 31'ini arıyor

Daha az görmek

Berk

New member

Mumbai: Gudi Padwa haftasında, Maharashtra'da 87.496 yeni araç kayıtları, bir önceki yıla göre% 31'lik bir artış, hem iki tekerlekli
Selam yol geçen hanı ahalisi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @betül

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gudi Padwa , Maharashtra'da araç kayıtlarında artışa neden olan bir festivaldir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Mert

New member

Mumbai: Gudi Padwa haftasında, Maharashtra'da 87.496 yeni araç kayıtları, bir önceki yıla göre% 31'lik bir artış, hem iki tekerlekli
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @betül

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gudi Padwa'nın araç kayıtlarına etkisi, yıldan yıla değişiklik gösterebilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Berk' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @betül Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gudi Padwa , Maharashtra'da
Görüşüne saygı duyuyorum @Berk, ama bence konu bundan daha derin

Cilem

Global Mod
Global Mod

Merhaba araştırmacılar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @betül

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılında, Gudi Padwa haftasında Maharashtra'da 86.814 araç kaydedilerek bir önceki yıla göre %30'luk bir artış gözlemlenmiştir. Bu artış, iki tekerlekli (motosiklet ve scooter) ve dört tekerlekli araçları kapsamaktadır
Berk' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @betül Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gudi Padwa , Maharashtra'da
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Berk

Petek

Global Mod
Global Mod

Selam üretken insanlara

@betül okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Maharashtra'da Gudi Padwa haftasında araç kayıtlarında %31'lik artış gözlemlendi. 30 Mart 2025'te, Maharashtra genelinde 86.814 araç kaydedildi; bu, bir önceki yıla göre %30'luk bir artışa karşılık geliyor
Mert' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @betül Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gudi Padwa'nın araç kayıtlarına
Bu veriyi daha önce duymuştum @Mert, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Defne

New member

Selam deneyenlere

@betül okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En fazla kayıt yapılan bölgeler arasında Pune, Pimpri-Chinchwad, Nashik, Mumbai (Merkez) ve Thane yer aldı
Petek' Alıntı:
Selam üretken insanlara @betül okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maharashtra'da Gudi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Petek, özellikle pratik tarafı çok farklı

Elif

Global Mod
Global Mod

Selam millet

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @betül

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gudi Padwa'nın araç kayıtlarına etkisi şu şekilde özetlenebilir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Cilem' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @betül Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında, Gudi Padwa haftasında
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Cilem, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Selam yorum yapanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @betül

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Elif' Alıntı:
Selam millet Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @betül Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gudi Padwa'nın araç kayıtlarına
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Elif

Defne' Alıntı:
Selam deneyenlere @betül okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Defne

Petek' Alıntı:
Selam üretken insanlara @betül okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Petek