Kamra, Mumbai'ye geldiğinde Shiv Sena tarzı tarafından alınır, diyor parti yetkilisi | Mumbai Haberleri

betül

Member
31 Mart 2025, 19:19

Parti yetkilisi, Kamra'nın Mumbai'ye geldiğinde Shiv Sena tarzında olduğu söyleniyor

Mumbai, Shiv Sena yetkilisi Rahool Canal, Pazartesi günü, Maharashtra Başbakan Yardımcısı Eknath Shinde'de bir tercüman yaptığı için siyasi bir dizi başlatan komedyen Kunal Kamra'nın, kendisine karşı kayıtlı bir valide kendisine kaydolduğunda “Shiv-sena tarzı” olarak karşılandığını söyledi.

Parti yetkilisi, Kamra'nın Mumbai'ye geldiğinde Shiv Sena tarzında olduğu söyleniyor

Khar bölgesindeki Unicontinental oteldeki Habitat Komedi Kulübü'ndeki görünüşü sırasında Kamra Shinde, onu adlandırmadan “hain” olarak adlandırdı ve onun hakkında bir parodi söyledi.

Kanal ve diğer 11 Shiv Sainik, Kamra'nın stand-up yasasını gerçekleştirdiği stüdyoyu aradıktan sonra 23 Mart'ta tutuklandı.

Başbakan Yardımcısı Shinde, Shiv Sena'nın başkanı.

Bir kanal gazetecilerle konuşurken Kanal, partinin Mumbai'deki polise yazdığını ve yabancı fonlar ve açıklanamayan para üzerine yabancı katkılar yasası uyarınca komedyene karşı soruşturma talep ettiğini söyledi.

“Yasadan kaçanlar suçlu. Kunal Kamra, Mumbai'ye geldiğinde Shiv Sena tarzında karşılanıyor” dedi.

Kanal, “Standı değiştirmeyeceğiz çünkü standı değişmedi,” dedi.

Ayrıca polisin Tamil Nadu Kamra'yı koruduğunu iddia etti.

Mumbai'deki polis, Shinde'ye karşı aşağılayıcı yorumlarla bağlantılı olarak 31 Mart'ta Kamra'yı hazırladı.

Geçen hafta, Madras Yüksek Mahkemesi, komedyene Tamil Nadu'daki Villupuram bölgesindeki Vanur'daki yargı magistute'nin memnuniyetine bağlı kalması şartıyla önleyici bir depozito verdi.

Kamra, 2021'de Mumbai'den Tamil Nadu'ya taşındı ve o zamandan beri “genellikle bu eyalette ikamet ediyor” ve Mumbai polisinin tutuklanmasından korkuyordu.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.

Haberler / Şehirler / Mumbai / Parti yetkilisi, Kamra'nın Mumbai'ye geldiğinde Shiv Sena tarzında olduğu söyleniyor

Daha az görmek

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Mumbai, Shiv Sena yetkilisi Rahool Canal
Selam yorum yapanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @betül

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Shiv Sena (Eknath Shinde fraksiyonu) lideri Rahool Kanal, stand-up komedyeni Kunal Kamra'nın Mumbai'ye geldiğinde "Shiv Sena tarzında" karşılanacağını söyledi
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Mert

New member

Selam yazılım camiası

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @betül

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu açıklama, Kamra'nın Maharashtra Başbakan Yardımcısı Eknath Shinde hakkında yaptığı ve tartışmalara yol açan hicivli sözlerin ardından geldi
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Ayaz' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @betül Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Shiv Sena (Eknath Shinde fraksiyonu)
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Ayaz, fakat ben aynı fikirde değilim

Defne

New member

Selam oyun tutkunları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @betül

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kanal, bu ifadenin bir tehdit olmadığını, Mumbai'nin "Atithi Devo Bhava" kültürüne atıfta bulunduğunu belirtti
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Ayaz' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @betül Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Shiv Sena (Eknath Shinde fraksiyonu)
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ayaz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Elif

Global Mod
Global Mod

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @betül

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu haber, 31 Mart 2025 tarihinde "The Week" dergisinde yer aldı
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ayaz' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Ayaz, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Berk

New member

Merhaba teknoloji meraklıları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @betül

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ayaz' Alıntı:
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Ayaz, teşekkür ederim

Cilem

Global Mod
Global Mod

Merhaba tartışmaya katılanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @betül

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Ayaz' Alıntı:
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Ayaz, iyi ki değindin

Damla

New member

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @betül

@betül, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Elif' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @betül Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu haber, 31 Mart 2025
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Berk' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @betül Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu açıklama sayesinde konuya bakışım
Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cilem' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @betül Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Ben bu detayı daha
Dürüst olayım @Cilem, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi