Kadının karısı, mahalledeki koltuk üzerinde bir anlaşmazlıktan sonra ateşe verdi | Mumbai Haberleri

betül

Member
MUMBAI: 28 yaşındaki bir adam Çarşamba günü tutuklandı, sanık, önceki cezai meselelerle tanınmış bir baş belası olan Vishal Udmale, kadın evine benzinle dolu bir şişe attı ve Salı sabahı ateşe verdi.

Kadının karısı, mahalledeki koltuk üzerindeki bir anlaşmazlıktan sonra ateşe verdi

Borali polisine göre, Bhim Nagar Chawl'da yaşayan 34 yaşındaki Lakshmi Prabhakar Bonala'nın kurbanı Salı günü saat 23: 00'de evinin önünde oturuyordu. ve siteden diğer kadınlarla konuşmak. Udmale geldi ve orada oturabilmesi için koltuklarından ayrılmalarını istedi. Bonala reddettiğinde ve gitmesini istediğinde, sanıklar agresifti ve mevcut kadınlara karşı istismar etti.

Kadınlar sorun hissetti ve onu terk etmek zorunda kaldı ve çok sarhoş olduğunu gördüler. Ancak, anlaşmazlık daha sonra o gece çirkin bir dönüş yaptı. Sabah 2:30 civarında, Bonala ve ailesi uyurken, bir patlama ile şaşırdı. Bir şişe benzin evine atıldığını ve ateşe verdiğini keşfetti.

Bonala panik içinde acele etti ve komşular onu bilgilendirdiğinde, Udmalale'in suçu işlediğini bildirdi. Ancak, tanıkları sessizce tehdit etmişti. Aile, komşularla birlikte, hemen gelen ve yangın daha da yayılmadan önce alevleri kontrol etmeyi başaran itfaiyeyi uyardı.

Bununla birlikte, yangın zaten önemli hasara neden olmuş ve klima ve televizyon da dahil olmak üzere mobilya ve ev aletlerinin azalmasına neden olmuştur. Bonala, “Zamanında kaçmayı başaramadık” dedi. “Komşularımız güvende olmamıza yardımcı oldu, ancak itfaiye tugayı geldiğinde, eşyalarımızın çoğu yok edilmişti.”

Şikayetlerinden sonra polis, Bharatiya Nyaya Sanhita'nın birkaç bölümünde Udmales'e karşı bir dava kaydetti, Bölüm 79 (bir kadının tevazularına hakaret eder), Bölüm 115 (2) (gönüllü olarak yaralandı), Bölüm 131 (Ceza Polisi'nin saldırısı veya uygulaması), Bölüm 326 (G.) (G.) (SMID) (SMID) (SMID) (G.) (G.).

Udmale tutuklandı ve Perşembe günü mahkemeye yapılacak. Borali polis karakolundan bir yetkili, “Sanıklara karşı katı önlemlerin alındığından emin olmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Defne

New member
MUMBAI: 28 yaşındaki bir adam Çarşamba günü tutuklandı, sanık, önceki cezai meselelerle tanınmış bir baş belası olan Vishal Udmale, kadın evine benzinle
Selam herkese iyi sohbetler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @betül

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Mert

New member
MUMBAI: 28 yaşındaki bir adam Çarşamba günü tutuklandı, sanık, önceki cezai meselelerle tanınmış bir baş belası olan Vishal Udmale, kadın evine benzinle
Selam bilenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @betül

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @betül Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Defne, sayende biraz netleşti

Damla

New member
Selam sevgili topluluk

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @betül

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @betül Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Belki haklısın @Defne, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Petek

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @betül

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Mert' Alıntı:
Selam bilenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @betül Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Mert, göz ardı edilmemeli

Berk

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @betül

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Damla' Alıntı:
Selam sevgili topluluk İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @betül Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Belki haklısın @Defne, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu
Aslında seni anlıyorum @Damla ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Elif

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @betül

Petek' Alıntı:
Herkese selamlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @betül Bir minik destek de benden gelsin istedim Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Mert, göz ardı edilmemeli
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Petek, çünkü değişken çok fazla

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @betül

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Defne' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

Cilem

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

@betül anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Damla' Alıntı:
Selam sevgili topluluk İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @betül Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Belki haklısın @Defne, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Damla, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor