13 Mart 2025 07:58
गुगुार तक हीटवेव जाी तापमान, तापमान 36 ° C तक की की अगले दिनों न 2 25 ° C तक है।
Çarşamba günü, şehir tekrar yükselen sıcaklıklar yaşadı ve Hindistan Meteoroloji Departmanı (IMD) öğlen tahmini öğlen bir ısı dalgası alarmında güncelledi. Uyarı Perşembe gününe kadar saat 8.30'da geçerlidir.
Heatwave, Perşembe gününe kadar saat 8.30'a kadar sürer, sıcaklık düşebilir
Diyerek şöyle devam etti: “Şimdi devletin iç kısmına doğru hareket eden Maharashtra üzerinden bir anti-siklon vardı ve batı rüzgarları sıcaklık düşecek şekilde işleniyor”
“Mevcut meteorolojik koşullar beklenmiyor, ancak eğer durum buysa, koşullar analiz ediliyor ve ısı dalgası alarmı buna göre uzatıldı.” Dedi.
Şehrin Perşembe günü en fazla 36 ° C ve en az 22 ° C kaydetmesi bekleniyor.
Çarşamba günü, Santacruz'da 23.4 santigrat derece gece sıcaklığı kaydedilirken, Colaba normalliğin 2,5 derece ve 2.8 derece üzerinde olan 25 santigrat derece kaydetti. Nair, “Önümüzdeki günlerde minimum sıcaklık 25 santigrat dereceye yükselecek.” Dedi.
Önerilen konular
गुगुार तक हीटवेव जाी तापमान, तापमान 36 ° C तक की की अगले दिनों न 2 25 ° C तक है।
Çarşamba günü, şehir tekrar yükselen sıcaklıklar yaşadı ve Hindistan Meteoroloji Departmanı (IMD) öğlen tahmini öğlen bir ısı dalgası alarmında güncelledi. Uyarı Perşembe gününe kadar saat 8.30'da geçerlidir.
Heatwave, Perşembe gününe kadar saat 8.30'a kadar sürer, sıcaklık düşebilir
Diyerek şöyle devam etti: “Şimdi devletin iç kısmına doğru hareket eden Maharashtra üzerinden bir anti-siklon vardı ve batı rüzgarları sıcaklık düşecek şekilde işleniyor”
“Mevcut meteorolojik koşullar beklenmiyor, ancak eğer durum buysa, koşullar analiz ediliyor ve ısı dalgası alarmı buna göre uzatıldı.” Dedi.
Şehrin Perşembe günü en fazla 36 ° C ve en az 22 ° C kaydetmesi bekleniyor.
Çarşamba günü, Santacruz'da 23.4 santigrat derece gece sıcaklığı kaydedilirken, Colaba normalliğin 2,5 derece ve 2.8 derece üzerinde olan 25 santigrat derece kaydetti. Nair, “Önümüzdeki günlerde minimum sıcaklık 25 santigrat dereceye yükselecek.” Dedi.
