Cidco 2025-26 için 14.130 £ crore bütçe sunuyor | Mumbai Haberleri

betül

Member
30 Mart 2025 08:46

Geçen yılın revize edilmiş bütçesinden 8.632.73 GBP tarafından daha yüksek olan 10 crore bütçesi, CIDCO Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Vijay Singhal tarafından sunuldu. Bütçenin bir lojistik parkı ve standart uluslararası eğitim de dahil olmak üzere çeşitli büyük projeler için planları var.

Navi Mumbai: Corporation City ve Endüstriyel Kalkınma (CIDCO) £Navi Mumbai'yi bir iş merkezine geliştirmek amacıyla 2025-26 için 14.130 crore bütçe.

Şehir ve Endüstriyel Kalkınma Şirketi (CIDCO) £Navi Mumbai'yi bir iş merkezine geliştirmek amacıyla 2025-26 için 14.130 crore bütçe. (HT fotoğrafı)

. £10 crore fazla bütçe, daha yüksek £Geçtiğimiz yılın revize edilmiş bütçesinden 8,632.73 crore, Perşembe günü Nirmal ofisi yönetim kurulunda CIDCO Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Vijay Singhal tarafından sunuldu. Bütçenin bir lojistik parkı ve standart uluslararası eğitim de dahil olmak üzere çeşitli büyük projeler için planları var.

Bütçe, bu yılın ilerleyen saatlerinde uluslararası havaalanı Navi Mumbai'nin başında bölge bölgesinde yapılacak dinamik değişiklikleri dikkate alıyor. Bu, bütçeyi buna göre fırsatlar ve planlanan altyapı olarak tanımlayan ticaret, konteyner trafiğinde ve endüstriyel sürüşte bir artışa yol açacaktır.

Singhal'a göre, “Çeşitli iddialı projeler şehrin dönüşümünü teşvik ediyor ve aynı zamanda ülkenin ekonomik büyümesine katkıda bulunuyor. Cidco'dan 16 önemli proje, ödevlerin gerçekleştirildiği bütçede gerçekleştiriliyor. Bunlar, Panvel ve Uran -Talukas ile birlikte gelişmesini teşvik edecek.

Singhal ayrıca Cidco'nun bir önceki yıl hem bir önceki yıl hem gelir hem de giderler açısından başarılı bir şekilde koruduğunu söyledi. “Buna göre, bu bütçedeki en önemli projelerimiz için uygulamalarını hızlandırmaya yardımcı olacak yeterli bir kararlılık sunduk. İlgili takvim yılının bu projeleri yürütürken önemli kilometre taşlarını gözlemlemesi bekleniyor.” Dedi.

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Geçen yılın revize edilmiş bütçesinden 8.632.73 GBP tarafından daha yüksek olan 10 crore bütçesi, CIDCO Başkan Yardımcısı ve Genel
Selam çözüm arayanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Berk' Alıntı:
Selamlar @betül gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Burada farklı düşünmek zorundayım @Berk, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Elif

Global Mod
Global Mod

Geçen yılın revize edilmiş bütçesinden 8.632.73 GBP tarafından daha yüksek olan 10 crore bütçesi, CIDCO Başkan Yardımcısı ve Genel
Merhaba teknoloji severler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @betül

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ayaz' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Burada farklı düşünmek zorundayım @Berk, çünkü kendi
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ayaz, o yüzden tamamen katılamıyorum

Defne

New member

Merhaba dostlarım

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Elif' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @betül Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Farklı düşündüğüm çok yer var @Ayaz, o yüzden tamamen
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Cilem

Global Mod
Global Mod

Merhaba

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Defne' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Defne, güzel yaklaşmışsın

Damla

New member

Selam meraklılara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Ayaz' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Burada farklı düşünmek zorundayım @Berk, çünkü kendi
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Ayaz

Petek

Global Mod
Global Mod

Selam bilenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Hepsini tek potada eritince böyle bir şey çıktı

Defne' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu yoruma tamamen karşı değilim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Defne, o zaman daha ikna edici olurdu

Cilem' Alıntı:
Merhaba Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Düşüncene genel olarak
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Cilem

Damla' Alıntı:
Selam meraklılara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Damla