Bayan, Kolkata ziyareti sırasında kavgalarla karşılaştıktan sonra Mumbai'ye olan sevgisini paylaşıyor: 'Uffff Pyaar Ho Gaya' | Dağıtım

betül

Member
Mumbai ve Kalküta'daki deneyimlerini karşılaştıran bir kadının sosyal medya katkısı çevrimiçi olarak ateşli bir tartışmaya neden oldu. ANU olarak, Kolkata'ya kısa bir ziyaretten sonra Mumbai'ye olan hayranlığını paylaşmak için Reddit olarak tanımlandı.

Mumbai ve Kalküta'nın karşılaştırıldığı bir kadının katkısı. (Temsilci Resim/Pixabay)

(Ayrıca okuyun: Binlerce flamingo Navi Mumbai Pembesi'ni nefes kesen bir gösteride boyar.

Anu makalesinde, Kalküta'da, özellikle Rischa sürücüleriyle karşı karşıya olduğu kavgaları anlattı. Havaalanında rahatsız edici bir deneyim hatırladı, burada bir Rischa sürücüsü fahiş bir ücret istedi ve uçuşunu neredeyse kaçıran bagajını serbest bırakmayı reddetti.

“Kalküta'da iki gün geçirdikten sonra Mumbai'yi daha da takdir ediyorum. Buradaki insanlar günlük hayatı o kadar pürüzsüz hale getiriyor ki bazen takdir etmeyi unutuyoruz.” “Kolkata -rikscha -Divlar yapacak çok fazlaydı. Henüz böyle bir durumla karşılaşmadım.”

Mumbai'de sıcak bir karşılama

Buna karşılık, Anu Mumbai'ye dönüşünü sakinleştirici bir deneyim olarak tanımladı. Bir taksi şoförünün dostluğunu, bir kapıyı ona açık tutan bir yabancıyı ve çantalarını asansöre getiren bir güvenlik görevlisini övdü.

“Ve Mumbai'ye geldiğimde Uffff! Pyaar Ho Gaya Dobara,” diye ifade etti. “Ola Bhaiya çok tatlıydı – acele etsem bile bir şey almak zorunda kaldığımda telefonumu açtı ve hatta bir yoldan saptı. Bu şehir her gün minnettar hissediyor!”

Gönderiye buradan bir göz atın:

Sosyal medya tepki veriyor

Gönderi bir reaksiyon karışımını tetikledi. Mumbai sakinleri duygularını kabul ederken, diğer Kalküta savundu ve kişinin insanın deneyimlerinin değiştiğini vurguladı.

Bir kullanıcı şöyle yorumladı: “Kötü bir deneyiminiz oldu, ancak bir olaya dayanan tüm bir şehir adil değil. Her yerin avantajları ve dezavantajları var.”

Bir diğeri şöyle yazdı: “Mumbai kesinlikle daha hızlı ve organize, ama Kalküta'nın kendi cazibesi var. Sadece düzgün keşfetmelisin!”

(Ayrıca okuyun: Mumbai College öğrencisi, bir derece aldıktan sonra toplanan bir elbiseyi azaltır, SRK imza pozu. Video)

Üçüncü bir kullanıcı ekledi: “Her iki şehirde de yaşadım ve her ikisini de seviyorum! Kolkata -rickschas bir sorun olabilir, ancak insanlar genellikle sıcak ve davetkar.”

Kalkutta merkezli bir sakinler şöyle duruyordu: “Rickshaw sürücüleriyle ilgili bu tür sorunlarla bu tür sorunlarla hiç karşılaşmadım. Talihsiz benzersiz bir olay gibi geliyor.”