31 Mayıs, tedarik şirketleri için son tarih Mumbai Haberleri

betül

Member
06 Mart 2025 08:50

Süd -mumbai'de, Brihanmumbai Elektrik ve Ulaştırma Şirketleri (en iyi) 80 yıldan daha uzun bir süre önce bulunan güç kablosu ağının yerini alıyor. Bu, merkezi hükümetin revize edilmiş dağıtım sektörünün bir parçası ve iki ila üç yıl tamamlandı

Mumbai: Sadece şehrin sokaklarına vurgu değil; BMC, tedarik şirketlerinin 31 Mayıs'tan sonra yolları kazmasına izin vermiyor. Elektrik ve gaz şirketleri, drenaj ve yağmur suyu drenaj hatları gibi bu tedarik şirketlerinin fiber kabloları döşemek için devam eden tüm çalışmaları. Tüm işler bu döneme kadar tamamlanmalıdır.

31 Mayıs, Tedarik Şirketleri Dönemi

Süd -mumbai'de, Brihanmumbai Elektrik ve Ulaştırma Şirketleri (en iyi) 80 yıldan daha uzun bir süre önce bulunan güç kablosu ağının yerini alıyor. Bu, merkezi hükümetin gözden geçirilmiş dağıtım sektörünün bir parçası ve iki ila üç yıl tamamlanmıştır. Ekstra yüksek voltaj, yüksek voltaj ve düşük voltajlı kablolar, en iyi izin yakaladığında ve elde edildiğinde elde edilecektir.

En iyi amaç, teknik başarısızlıkları ortadan kaldırmak ve güç kaynağı performansını artırmak ve dağıtım kayıplarını azaltmaktır. “Besleme kablolarının 400 km uzunluğundaki yerini alma sürecindeyiz. Tamamlandıktan sonra güç kaynağının kesintisi azalacak ”dedi.

Banliyölerde de benzer çalışmalar devam ediyor. Tata Power, Island City'de ve banliyölerde çeşitli kablo projeleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. “Yasal makamlar tarafından belirtilen tüm standartları, prosedürleri ve yönergeleri takip ediyoruz. Bu faaliyetler, sivri soru sırasında kesintisiz bir güç kaynağı sağlamak ve sistem güvenilirliğini korumak için çok önemlidir ”dedi.

Mahanagar Gas Limited ayrıca, Mumbai'nin bazı dönemlerinde gaz kaynağını kapattığınız Mumbai'nin bazı bölgelerinde gaz boru hatlarınızın iyileştirme ve onarım çalışmaları gerçekleştirmiştir. MGL yetkilileri devam eden çalışmalarını yorumlamamış veya daha ayrıntılı olarak açıklamamıştır.

Rec simgesi
Önerilen konular