Meme Ucu Yarası ve Çatlağına Doğal Çözüm

CANAN34

Member
Emziren annelerin ortak sorunudur meme ucu yarası . Kimi zaman meme ucu emzirmekten tahriş olur yada kanar. Haliyle emzirmek işkenceye dönüşebilir. Kullanılan kremler, zeytinyağı yada meme ucu kalkanı ne yazık ki bazen fayda etmeyebilir.

Eskiden kadınlar bu tür durumlarda lahana kullanırlarmış. Bu fikir Amerikalı ve Avrupalı kadınlar tarafından başlatılmış. Evet bildiğiniz lahana yaprağı. Çiğ lahana yaprağını güzelce yıkayıp göğsünüze meme ucuna denk gelecek şekilde koyun. Meme ucu yarası ve çatlağının iyileştiğini göreceksiniz. Mastit olduğunuz durumlarda bile kullanabilirsiniz iyileştirme özelliği var.

Lahana İşlemi Sonrası
Bir de sonrasında lahananın kötü kokusunu gidermek için göğsünüzü silmenizi tavsiye ediyorum. Bebeğinizin o kötü kokuyu alıp,emmekten vazgeçmesini istemezsiniz eminim. Göğüs ucu yarası tedavi yöntemi test edildi, onaylandı,herkese tavsiye ederim.
EMZİREN ANNELERİN LAHANA YAPRAĞI KONUSUNDAKİ YORUMLARI;
  • İki defa mastit oldum. Yediğim onca serum faydasız kaldı. 3 gün 39 derece ateşle yattım. En son çiğ lahana sarınca kendime geldim.
  • Bizzat denedim gerçekten çok faydasını gördüm.
  • Göğüs dikleştirme özelliğine de sahip.
  • Almanya’da hemşireler emziren annelere söylüyor. Özellikle soğuk dolapta bekletilmiş olmalı.
  • Büyüklerimiz hala yara ve tahrişleri lahana yaprağı kullanarak iyileştiriyor.
  • 6 ay sonunda denedim ve daha önce denememiş olduğuma pişman oldum.
  • Lahana yaprağı aynı zamanda süt bezlerini hızlandırıp daha fazla süt salgılanmasını sağlamakta.
Bir Başka Yöntemde Kara Lahana Yaprağını Haşlayarak Koymak
Yapmanız gereken ise şu: kara lahana yaprağını ocakta yumuşayana ve rengi koyulaşana kadar ısıtmak.Sonra soğumadan göğsünüze uygulamak. Biraz sıcak olup, canınızı acıtabilir. Ama sonuç katlanmaya değer diye düşünüyorum.