“Mumbai'de Yaşam Acımasız”: Diyabetik Hastanın Yorulu Rutin -Parklar Tartışması'na Doktora Ürünleri | Dağıtım

betül

Member
13 Şubat 2025 16:02

Bir doktorun Mumbai'nin yorucu gidip gelmesiyle mücadele etmek zorunda olan diyabetik bir hasta hakkındaki raporu, şehrin yaşam kalitesi üzerindeki etkileri hakkında bir tartışmayı tetikledi.

Mumbai genellikle bir rüya şehri olarak kutlanır, ancak birçoğu için aynı zamanda amansız bir mücadele şehridir. Dr. Son zamanlarda bir diyabetologdan bir Rahul Baxi, Şehrin Yaşam Tarzı'nın övgüsü hakkında bir konuşma Sosyal Medya Postası, Dr. Rahul Baxi.

Adam kontrolsüz diyabetle mücadele etmek zorunda kaldı. (Temsilci Resim/ANI)

Dr. Baxi, kontrolsüz diyabeti zorlu bir günlük rutin tarafından kötüleşen bir hastanın hikayesini anlattı. “Dün diyabetli bir beyefendi gördüm (kontrol altında değil). Vasai'de kalın, Sion'daki bir bankada çalışıyor. Sabah 6: 30'da evden ayrıldı, saat 22: 00'de ulaştı ”diye yazdı.

Ayrıca okuyun: İnsan tren istasyonundan muzdarip, canlanacak, uyanacak ve “çalışmak için acele etmeli” diyor.

Başlangıçta hastaya diyabetini yönetmek için 7-8 saat uyku almasını tavsiye etmeyi planladı, ancak pratiksizlik tanındı. “Ona 7-8 saat uyumanın önemli olduğunu söylemek üzereydi çünkü diyabet kontrolüne yardımcı olacak. Sonra 30 dakika boyunca sadece 8 saat evde olduğunu fark etti. Ayrıca bir ailesi var ”diye ekledi.

Gönderiye bir göz atın:

Katkısı, benzer kavgalara maruz kalan birçok kişi ile bir akor yaptı. Birçoğu hikayelerini paylaşmak için yorum alanına gitti. Bir kullanıcı şöyle yorumladı: “Mumbai'deki yaşam acımasız. Burası herkesin yaşaması gereken bir yer, ama sadece bir lisans olarak. Güney Mumbai veya Bandra/Andheri'de bir daire satın alan ebeveynleriniz yoksa, evlenmeden önce Mumbai'den ayrılın. “

Ayrıca okuyun: CEO, ofis kapılarını engeller, Derslerin dakiklikten önce dışarıda beklemeye zorlar: “Çok saçma hissedin”

Bir diğeri kişisel deneyimini duyurdu: “Kariyerimin başında bir ay boyunca Ghatkopar'daydım … hayat normal insanlar için zor. Kesinlikle hala burada olduğumu söylemedim. “

Diğerleri güçlü yaşam maliyetlerini vurguladı. “Powai'de 4 arkadaşla 2 BRHK paylaştım. Ofis Powai'deydi ve Powai'yi sadece kesinlikle gerekli olsaydı terk ederdim. Sınırlı sınır kontrolü olan adamdı. 2011'deki kira ayda 55.000 idi. “

Ayrıca okuyun: Çalışan 14 saat boyunca cebinde çalıştı £7 crore doktora, şimdi karısı boşanmak istiyor

Rec simgesi
Önerilen konular