Katledilen Shiv Sena'nın (UBT) karısı Tejasvee, Matoshee için çağrılan parti postasını bitiriyor | Mumbai Haberleri

betül

Member
Mumbai: Mumbai, Tejasvee Ghosalkar'daki Dahishar'dan Shiv Sena (UBT) Vibhag Pramukh, diğer parti liderleriyle, özellikle de babası -law Vinod Ghoalkar ile bir farktan sonra ayrıldı.

Tejasvee Ghoalkar 2017'de ilk kez şirket (Facebook/Tejasveghosekar) oldu)

Tejasve, Şubat 2022'de bir Facebook canlı yayın toplantısı sırasında işadamı Mauris Noronha tarafından vurulan merhum Shiv Sena (UBT) şirketi Abhishek Ghosalkar'ın karısıdır.

Tejasve yakında partinin başı Uddhav Thackeray ile buluşacağını söyledi.

“Dahisar'dan Vibhag -pramukh olarak istifa ettim. Birçok parti yetkilisi beni endişelendiriyordum. Parti amirimi bu sorun hakkında aradılar.

Matoshee, banliyö Bandra'daki Thackeray ailesinin ikametgahıdır.

Bununla birlikte, UBT (UBT) başkanı Uddhav Thackeray'ın ikna edici bir sadakatçısı olan babası -Law ile gergin ilişkiler hakkında yorum yapmayı reddetti.

Vinod'un oğlu eski Shiv Sena'nın (UBT) oğlu 41 yaşındaki Abhishek Ghoalkar, 8 Şubat 2022'de Borali'de vuruldu. Midesinde dört ateşli silah yarası geçirdi ve hızla viral hale gelen ve tüm devleti şok eden bir Haberya yakalandı. Yaralanmalara yenik düştü. 47 yaşındaki saldırgan Mauris Noronha daha sonra intihardan öldü.

2017'de ilk kez bir şirket olan Tejasve ve Vinod, 2024 toplantı seçimleri sırasında Dahisar Meclisi'nin koltuğundan farklılıklar elde etti. Eski bir MLA olan Vinod, nihayet koltuğa itiraz etti ve Bharatiya Janata Partisi'nden Manisha Chaudhary'ye kaybetti.

Bu kez Mumbai'deki sivil seçimlerle ilgili ilişki musondan sonra şekillendi. Tejasve, Dahisar'daki 1 numaralı seçim istasyonundan yarışmak isterken, kıdemli Ghoalkar partinin ikinci oğlu Saurabh'a istasyon vermesini istiyor.

Yeni bir topluluğa geçmeye ikna edilen Tejasve, parti liderliğinin müdahalesini arıyordu, ancak istenen cevabı almadı.

Pazartesi günü partiyi doğuda iptal etmeye karar verdi. Adjuverleri, Başbakan Yardımcısı E -Knath Shinde tarafından temasa geçtiğini, Shiv Sena ve BJP'ye başkanlık ettiğini ve Thackeray ile görüştükten sonra uygun bir karar vereceğini söyledi.

Vinod Ghoalkar bu gazeteye yapılan çağrıları cevaplamadı.