Bombay: Cumartesi gecesi Peddar Yolu üzerindeki Breach Candy Hastanesi yakınlarındaki çok katlı bir binanın 12. katındaki iki dairede büyük bir yangın çıktığı bildirildi. Mumbai İtfaiye Departmanına göre yangın, Bhulabhai Desai Yolu üzerindeki Breach Candy CHS’de saat 22:20 civarında çıktı. İki kişi kurtarıldı ve kimse yaralanmadı.
İtfaiyenin haberine göre binadaki hortum hattı devreye girerken, 13’ten fazla araç olay yerine sevk edildi. Dört itfaiye aracı, dört jumbo ankraj ve bir döner tablalı merdiven hizmete girdi. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor. (HT FOTOĞRAF)
12. katta iki LPG şişesi patlayarak 1. katın 2. kata çıkmasına neden oldu.
İtfaiyenin haberine göre binadaki hortum hattı devreye girerken, 13’ten fazla araç olay yerine sevk edildi. Dört itfaiye aracı, dört jumbo ankraj ve bir döner tablalı merdiven hizmete girdi. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.
İtfaiyenin haberine göre binadaki hortum hattı devreye girerken, 13’ten fazla araç olay yerine sevk edildi. Dört itfaiye aracı, dört jumbo ankraj ve bir döner tablalı merdiven hizmete girdi. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor. (HT FOTOĞRAF)
12. katta iki LPG şişesi patlayarak 1. katın 2. kata çıkmasına neden oldu.
İtfaiyenin haberine göre binadaki hortum hattı devreye girerken, 13’ten fazla araç olay yerine sevk edildi. Dört itfaiye aracı, dört jumbo ankraj ve bir döner tablalı merdiven hizmete girdi. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.