Akash Ambani, Mukesh Ambanis'in işe eşsiz bir taahhüdü ortaya koyuyor: “Her e -postayı saat 2'ye kadar siler | Dağıtım

betül

Member
Reliance Jio Infocomm başkanı Akash Ambani, yakın zamanda Mumbai teknoloji haftasında konuşurken en büyük ilhamı olan babası Mukesh Ambani hakkında bilgi duyduğunu duyurdu. Dream Sports CEO'su Harsh Jain ile yapılan bir konuşmada, yakın bir ailede büyümenin değerlerini ve hırslarını nasıl şekillendirdiğini ifade etti.

Akash Ambani, Mukesh Ambanis'in iş ahlakını övdü ve her e -postayı sabah 2'ye (PTI) kadar ortadan kaldırdığını ortaya koydu.

(Ayrıca okuyun: Akash Ambani İş-Yaşam Dengesi Hakkında: Jio Boss 12 saat boyunca açılıyor, anlayışınız için Bayan Shloka'ya teşekkürler)

Akash Ambani, “En büyük ilham kuşkusuz büyüdüğümüz aile.” Dedi. “Her 32 yılda bir çatı altında yaşadık ve ilham asla çok fazla, özellikle iki ebeveynimden uzak değil.”

Mukesh Ambanis Çalışma Taahhüdü

Akash Ambani, babasının olağanüstü çalışma moralini vurguladı ve Mukesh Ambani'nin sektörde sabah 2 ila kırk yıla kadar her e -mail'i sildiğini tanıttı.

“Bugüne kadar, babam ona gönderilen her e -mail'i siliyor ve geceleri 2'ye kadar yapıyor ve çalışma hayatının dördüncü on yılını çalışıyor. Ve gerçekten ilham kaynağı var.”

(Ayrıca okuyun: 'Shloka ile Tarih Gecesi mi yoksa Erkeklerle Oyun Gecesi mi?

Ayrıntılar için Nita Ambanis Eye

Akash Ambani, annesi Nita Ambani hakkındaki tutku ve bağlılığa benzersiz yaklaşımından bahsetti.

“Annem, çok, çok benzer, sanki kriket için ortak bir tutkuyla paylaştığımız şeyle aynı şeydi ve aynı televizyona bakıyoruz, ancak fark ettiği küçük detaylar ilham verebileceğiniz bir şey. Ve ben her şey hakkında düşünüyorum.”

12 saatlik bir iş gününün ötesinde

Hızlı bir tur sırasında Akash Ambani, sabah 8'den akşam 5'e kadar çalışmayı tercih etti. Jio Başkanı, çalışmalarının 12 saatten fazla gideceğini söyledi ve karısı Shloka Mehta'ya zorlu programının desteği için teşekkür etti.

Akash Ambani, karısı ve ikiz kız kardeşi Isha Ambani ile birlikte Mumbai'deki Jio Kongre Merkezi'ndeki etkinliğe katıldı.